Lekker & gezellig eten?

Iedereen doet het op zijn eigen manier, want zoals we allemaal weten, “smaken verschillen”.

Wilt u een heerlijk ontbijt, een eenvoudige of luxe Brunch of een feestelijke High Tea? Er zijn vele mogelijkheden. Samen met ‘t Gevulde Buikje bespreken we uw wensen en wij zorgen dat u heerlijk kunt genieten van de keuzes als door uzelf gemaakt. Dit doen we al vanaf 4 personen. Bel ons geheel vrijblijvend om het samen door te nemen en een prijsopgave.

Ontbijt

Keuze uit meerdere broodsoorten bruin/wit/broodjes, koffiebroodjes, krentenbol, saucijzen of worstenbrood. Tevens keuze uit beleg als diverse worstsoorten / kaas / zoet beleg. Natuurlijk ook vers fruit of fruitsalade en een gekookt eitje, roerei met bacon of zalm. Koffie, thee, sapje en een flesje bubbels.

High Tea

~ Zoete en hartige versnaperingen
~ Hapjes / sandwiches
~ Mini broodjes
~ Warme gerechtjes

Brunch 

Zoals het ontbijt maar uitgebreid met eventueel:
~ Soep / salade
~ Quiches / sandwiches
~ Luxe belegde broodjes